Gott nytt år önskar Frosinisällskapet

Gott nytt år önskar vi i styrelsen! Med det nya årets start hoppas vi på ett dragspelsfyllt 2022 med ny energi, nya planer och såklart mer dragspelande!


Under 2021 blev föreningen mer aktiv än den varit på flera år, med en ny hemsida, ett uppmanande att adoptera en låt, ett notarkiv och såklart ett ungdomsläger!


Om du är nyfiken hur det gick på ungdomslägret så påbörjades lägret under fredagen med fika för de som kom tidigt. Inte snart efter startade ensemblespelet. Efter lördagens ensemblespel bjöd Gransnäs på underbara utsikter och härliga minnen under en kanottur. Medans deltagarna paddlade kanot förberedde styrelsen inför kvällens grillning, till vilken ungdomarna gick efter kanotturen. På söndagen avslutades lägret med en konsert och tårta. Inspelningen av konserten finns att hitta på vår youtube här!


Det finns även flera bilder från lägret i bildarkivet.


Vi hoppas kunna sätta flera planer i verket nu 2022 och bli en ännu mer aktiv förening med de projekt vi nu jobbar på. Mer om dessa projekt kommer snart!


Med starten av detta år är det dags att förnya medlemskapet, eller kanske bli medlem för första gången, för att få tillgång till medlemsspecifika förmåner såsom noter från Guido Deiro och Ragnar Sundquist men också för att stötta vår förening så att vi kan planera fler roliga saker i framtiden!


Om du är intresserad av att bli medlem kan du kolla under fliken Bli Medlem. För att förnya medlemskapet så är det samma steg som Bli medlem, men det räcker att skriva ens för- och efternamn.Published: January, 06, 2022