Uppdaterad hemsida

Frosinisällskapet har sedan årsskiftet lagt mycket tid på att förbättra och utöka hemsidan. Vi är därför stolta att kunna uppvisa vårt nya arkiv som för nu innehåller ett notarkiv, artiklar och ett galleri samt ett nyhetsflöde relaterat till vad som händer just nu i Frosinisällskapet.

Notarkivet:

Notarkivet kan hittas under ARKIV och kommer att bestå av noter från kompositörer vars upphovsrätt har gått ut, vi har därför som en start samlat ett mycket stort antal av Pietro Frosinis kompositioner som sedan 2021 blivit fria för allmänheten och publicerat dem här på hemsidan. Notarkivet kommer att få växa med tiden och tanken är att det är Guido Deiro som står på tur, vi kommer göra nya utskick när vi utökar notarkivet så håll ögonen öppna!

Galleriet:

Galleriet kan hittas under ARKIV och kommer att innehålla bilder från stämmor, träffar, läger, och andra tillställningar som Frosinisällskapet kommer ta del av. För dig som är intresserad av mer information om en bild kan man klicka på bilden och sedan på "info" för att få veta mer om den.

Artiklar:

Artiklar kan hittas under ARTIKLAR och här kommer vi ladda upp artiklar om allt från gammal dragspelskultur till Frosinisällskapets egna verksamhet.

Nyheter:

Nyheter kan hittas på första sidan samt under "Klubbnyheter" eller "Evenemang" beroende på vad nyheten handlar om. Nyheter kommer att läggas upp när något händer inom Frosinisällskapet som vi vill upplysa alla våra medlemmar om.Published: March, 25, 2021